GRUPO PLAZA

premis discovery

La Filmoteca presenta un cicle amb les millors òperes primes europees

7/12/2018 - 

VALÈNCIA. L'Institut Valencià de Cultura presenta a La Filmoteca un cicle amb les millors òperes primes europees guardonades amb el premi European Discovery, amb el qual l'Acadèmia del Cinema Europeu reconeix la millor òpera primera produïda al continent.

Amb motiu de la celebració a Sevilla al desembre de la cerimònia de lliurament dels Premis del Cinema Europeu (European Film Awards 2018), el Festival de Cinema Europeu de Sevilla promou un cicle itinerant compost per algunes de les pel·lícules que han guanyat en els últims anys el premi European Discovery.

El cicle s'inicia el diumenge, 9 de desembre, a les 18 hores, amb la projecció d'El regreso (2003), del rus Andrey Zvyagintsev, consagrat fa pocs anys amb Leviatan (2014). En el mes de desembre també es podrà veure 13 tzameti (2005), del georgià Gela Babluani; Hunger (2008), del britànic Steve McQueen, o Mustang (2015), de la cineasta turca Deniz Game Ergüven.

El cicle també inclou altres pel·lícules destacables com Katalin Varga (2009), del britànic Peter Strickland (2009), Oh Boy (2012), de l'alemany Jan Ole Gerster, The Tribe (2014), de l'ucraïnés Miroslav Slaboshpitsky, o El día más feliz en la vida de Olli Mäki (2016), del finlandés Juho Kuosmanen.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme