GRUPO PLAZA

ubicada en ruSSafa

La llibreria El Imperio celebra el seu quart aniversari

| 03/12/2023 | 1 min, 15 seg

VALÈNCIA. Capitanejada per Mamen Monsoriu, la llibreria El Imperio (carrer Sueca 29, València), complix esta setmana quatre anys de vida des que s'instal·lara en el cor del barri de Russafa. “Ha arribat el moment de fer-nos majors i convertir-nos en l'epicentre cultural del barri”, explica Monsoriu, que regenta la llibreria junt amb Mauro Lahore.

En la llibreria és important el catàleg, on prima l'editorial independent, que suma a títols clàssics com les últimes novetats, així com la seua oferta cultural. Allí organitzen diàriament activitats literàries que abasten des de presentacions i signatures de llibres, fins a tallers i clubs de lectura. Per allí, esta mateixa tardor han passat autors de renom com Luis García Montero, Màxim Huerta, Rayden, Benjamin Lacombe, Jacobo Bergareche, Javier Alandes

En este sentit, indiquen, el seu propòsit és donar-li valor a l'objecte del llibre, fer de la lectura una experiència, i de l'espai una comunitat: un lloc on compartir, intercanviar, i aprendre els uns dels altres.

Amb tot el que ha passat estos quatre anys romandre vius és un premi, però és gràcies a la gent que ve, fins i tot de fora de València, buscant una llibreria de les de tota la vida on poder trobar consell sobre lectures però també una família”, afig Monsoriu, que també és copresentadora del podcast La Plaza de las Letras en Plaza Podcast.

next