GRUPO PLAZA

EN BUSCA DE LA PLAYLIST DE VERANO DEFINITIVA

La verbena de Aurora Mora

11/09/2022 - 

VALÈNCIA. Este año Culturplaza quiere poner banda sonora a tu verano y no estamos solos en esta misión. Para ello hemos pedido a distintos agentes culturales valencianos que nos confeccionen la playlist definitiva con la que animar su particular verbena, una colección de canciones con las que poner ritmo a vuestras vacaciones (o a esos calurosos días de oficina). Coge el tinto de verano, úntate en crema solar y dale al play.  

Aurora Mora
Sampleòpolis

-Títol de la playlist:
-Anit una verbena em va salvar la vida.

-Descripció:
-Una verbena convencional en qualsevol plaça de poble, apta per a tots els públics però amb una selecció musical cuidada, sense els éxits de l’estiu de la radiofórmula ni de les plataformes d’streaming. Composició: un bon grapat de house music i latin house, un pessic de salsa clàssica, una mica de soul, alguna cançó festivalera, un toc de rock i beats contundents per a rematar la faena.

Si la nit s’allargara es podria punxar més música ubicada als marges: des de cumbia o bugalú fins a ragga o el tecno més ortodox.

-Quines són les tres cançons imprescindibles de la teua playlist: 
- Hi ha moltes imprescindibles, de fet, puc dir ara tres que en un altre moment podrien ser altres tres.

-Right On! (Radio Edit) de Silicone Soul - Una cançó construïda arran d’un sample de Curtis Mayfield, amb un groove increïble, que va esdevenir un hit a Eivissa a principis d’aquest segle.

-You make me feel (mighty real) de Jimmy Sommerville - Una versió d’un tema disco original de 1978 de Sylvester, que ens trasllada tota l’energia i l’alegria d’una pista de ball de l’era daurada de la música disco.

-La revolución sexual de La Casa Azul - Un himne del moviment LGTBIQ+ que hauria de sonar en totes les places i barris dels nostres pobles. Alliberador en la música i en la lletra.

-Quina cançó MAI entraria en la playlist: 
- Buf, la llista de vetades és més llarga que la d’imprescindibles, però en qualsevol cas: mai de la vida cap tema de Maná o Bon Jovi (estic segura que el públic m’ho agrairà).

-A la revetlla de quin personatge de la cultura t'agradaria anar: 
-A una amb Miqui Puig, Kiko Amat, Cristina Morales i Leyre Guerrero (de Radio 3) per a parlar de música i llibres entre ball i ball.

Escucha más verbenas aquí

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme