Hoy es 20 de julio
GRUPO PLAZA

S’ha habilitat una nova sala de depòsit en el Centre Cultural Mario Silvestre

La Biblioteca Municipal d’Alcoi rep el fons documental de l’escriptora Isabel-Clara Simó

3/07/2024 - 

ALCOI. El fons documental personal de l'escriptora i periodista Isabel-Clara Simó (Alcoi, 1943-Barcelona, 2020) ha estat traslladat a la Biblioteca Municipal d’Alcoi, tot seguint la seua voluntat per a la constitució del seu fons documental.

Per a poder custodiar aquesta documentació s’ha habilitat una nova sala de depòsit en el Centre Cultural Mario Silvestre, en el qual s’ordenarà el fons documental abans de les tasques de catalogació i incorporació al catàleg col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Públiques Valencianes.

El fons documental conserva, majoritàriament, la biblioteca personal de l’escriptora, així com una nombrosa col·lecció de premsa des de la dècada de 1950 fins a l’actualitat. Es completa amb l’arxiu personal i professional, fotografies i les màquines d’escriure de l’escriptora.

Segons destaca el regidor de Patrimoni Cultural, Ignacio Trelis, "es tracta d’una aportació molt interessant i valuosa que ens permetrà completar el llegat d’aquesta important escriptora i que serà públic per a la seua consulta". 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas