GRUPO PLAZA

en la MBFW

La dissenyadora valenciana Isabel Sanchis es fa amb el premi L'Oreal París a la millor col·lecció

| 20/02/2023 | 1 min, 33 seg

VALÈNCIA. S'ha celebrat el lliurament del Premi L’Oréal Paris a la Millor Col·lecció i a la Millor Model, un acte conduït per la presentadora Alba Lago.

Els premiats en esta edició van ser Lorena Guitián com a millor model i Isabel Sanchis, que es va emportar el premi a la millor col·lecció de la Fashion Week Madrid.

La model gallega Lorena Guitián s'ha alçat amb el guardó a la millor model de la cita. Als seus 28 anys, porta diverses temporades destacant en la convocatòria madrilenya i ha desfilat per a firmes com Yves Saint Laurent, Dior i Dolce & Gabbana. Una de les models espanyoles més internacionals que enguany s'ha convertit en protagonista indiscutible de la Mercedes Benz Fashion Week Madrid.

D'altra banda, la signatura valenciana Isabel Sanchis s'ha alçat amb el premi L'Oréal Paris a la millor col·lecció. La firma ha presentat la seua nova col·lecció Tardor-Hivern 2023/2024. "Una col·lecció poderosa, seductora i forta que vol crear un diàleg creatiu entre la peça i l'espectador, per tal que siguen elles les que transmeten sensacions", explica una nota remesa.

Després de 24 anys de suport a la moda espanyola, L’Oréal Paris, maquillador i perruquer oficial de la passarel·la, reforça la seua aposta per la moda nacional i la seua intenció a contribuir al desenvolupament de les carreres professionals dels guardonats amb tota la passió i entusiasme que requereix.

next