GRUPO PLAZA

en col·laboració amb les escoles

L’Ajuntament obri el termini per sol·licitar 10 residències artístiques 

Les persones interessades disposen de vint dies naturals per fer la sol·licitud. Les subvencions per a les residències artístiques als centres educatius tenen un pressupost global de 30.000 euros

14/07/2023 - 

VALÈNCIA. El Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) publica hui la convocatòria de subvencions per a sol·licitar una residència artística en col·laboració amb els centres educatius de la ciutat de València. Es tracta d’una convocatòria de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de València dirigida a artistes visuals o transdisciplinaris interessats a explorar l'àmbit pedagògic.

Cada residència tindrà una dotació econòmica de 3.000 euros per al desenvolupament del projecte. Les disciplines sobre les quals versaran poden ser variades: arts visuals, cultura digital i audiovisual, arquitectura, teatre, dansa o creació sonora, entre d’altres. A més, es potenciaran els projectes que desenvolupen un discurs des del territori i per al territori, que fomenten la reflexió sobre diferents temàtiques i que generen connexions entre diferents actors socials que existisquen en la zona del centre educatiu. 

Les deu residències tenen com a finalitat que artistes, professorat i alumnat s'unisquen per a desenvolupar projectes artístics singulars i col·laboratius. Estes es duran a terme durant el curs 2023-2024 en centres educatius diferents. El període de la residència inclou el procés artístic, la presentació pública d'este procés a la comunitat educativa amb la qual s'ha treballat i una trobada final en un espai municipal en què totes les parts compartisquen l'experiència de les residències realitzades durant el curs.

Noticias relacionadas

incrementant la dotació fins als 21.000 euros

L'Ajuntament augmenta de cinc a set les Residències Artístiques en centres educatius

Por  - 

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria d'Educació, ha aprovat la convocatòria del Programa Residències Artístiques, que permetrà contractar set agents artístics que, de manera individual o col·lectiva, estiguen interessats a dur a terme un projecte de creació contemporània en col·laboració amb centres educatius de la ciutat de València

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas