GRUPO PLAZA

SEGON TRIMESTRE DEL TEATRE PRINCIPAL I RIALTO

L'IVC posa a la venda els nous abonaments de teatre per a menors de 35 anys

18/01/2018 - 

VALÈNCIA. L’IVC posa en marxa la venda dels abonaments per a menors de 35 anys del segon trimestre de la temporada 2017/2018. Hi ha dos tipus d’ofertes, una amb un preu de 30 euros que dóna accés a tres dels espectacles programats des de gener a març, i un altre amb un preu de 40 euros que dóna accés a cinc representacions, tots per a qualsevol sessió dels teatres Principal i Rialto en butaca preferent entre les disponibles .

L’abonament és personal i intransferible i la venda está disponible a les taquilles del Teatre Principal (Barques,15) en el seu horari habitual, del 21 de desembre al 1 de febrer. Una volta adquirit, l’adquisició de l’entrada es farà a les taquilles dels teatres presentant el carnet d’abonat i l’acreditació corresponent.

A més, en el moment de l’adquisició de del tiquet, l’abonat té dret a comprar la butaca contigua per a un acompanyant amb un descompte del 50% sobre el preu de taquilla. Només està exclòs el concert de Senior i El Cor Brutal amb La Síndrome Lomax del 23 de març.

Pel que fa a la programació d’aquest gener, el Teatre Principla té prevista l’estrena de Mulïer de Joan Santracreu, del 18 al 21 de gener i Lluita de Daniel Abreu, Gustavo Ramírez y Eduardo Zuñiga. Per la seua part, el Teatre Rialto oferta L’opera de tres rals de Bertolt Brecht i Los cabellos de Absalón de Calderón de la Barca, del 25 al 28 de gener.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme