GRUPO PLAZA

'Quino. Mafalda i molt més'

Mafalda, al descobert en Sagunt a través de 200 vinyetes

L'Autoritat Portuària de València (APV) porta al Centre Cultural Mario Monreal l'exposició ‘Quino. Mafalda i molt més’. Els visitants podran gaudir d'esta exposició gratuïta des del 4 de maig fins al 30 de juny de dilluns a dissabte entre les 9.00 i les 21.00 hores

28/04/2023 - 

VALÈNCIA. El Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt acollirà l'exposició Quino. Mafalda i molt més, una mostra que fa un recorregut a la trajectòria del vinyetista Joaquín Salvador Lavado Tejón, Quino, pare de Mafalda i d'un humor àcid i mordaç que aprofundeix amb freqüència en la misèria i l'absurd de la condició humana. L'exposició s'obrirà el 4 de maig i romandrà oberta fins al 30 de juny, una mostra gratuïta que es podrà visitar de dilluns a dissabte entre les 9.00 i les 21.00 hores. Una ocasió per a gaudir i descobrir la condició humana més actual en temes com el medi ambient, la igualtat, les injustícies, la solidaritat o la política de la mà de Mafalda i els seus amics Felipe, Manolito, Susanita, Libertad, Guille….Una exposició inoblidable que ha recorregut ja València, Gandia i Alcalá de Henares per a atracar ara a Sagunt.

Quino. Mafalda i molt més està organitzada per l'Autoritat Portuària de València (APV) en col·laboració amb l'Institut Quevedo de l'Humor de la Universitat Alcalá de Henares i l'Ajuntament de Sagunt. D'esta manera, l’APV reforça el seu compromís amb la ciutat i contribueix a realitzar accions que fomenten la seua cultura i desenvolupen el seu esperit crític.
La mostra farà un recorregut per la trajectòria de Quino a través de més de 200 vinyetes, cartells publicitaris, audiovisuals o publicacions en diversos idiomes que donaran compte de la projecció internacional de l'obra de l'artista argentí. Al costat de Mafalda i els seus amics els visitants a esta exhibició gratuïta podran gaudir d'un de les icones mundials de l'humor gràfic i la seua visió inconformista i inquieta de la societat en les vinyetes produïdes entre 1964 i 1973.

L'exposició serà una oportunitat única per als visitants de totes les edats de submergir-se en l'univers de Mafalda, la xiqueta que no suporta les injustícies del món i que es preocupa pel futur del planeta. “Quino. Mafalda i molt més” posarà en valor les creacions d'un dels vinyetistes més influents del segle XX, i servirà per apreciar la importància i rellevància de Mafalda en el context cultural i social de la seua època i de l'actual.

L'exposició està dividida en diferents seccions com L'Humor de Quino on s'explicarà la seua tècnica i sentit de les seues obres. En la part dedicada a Mafalda els visitants podran conéixer l'univers que envolta a esta icona mundial del còmic. En la secció Homenatge Quino s'exposarà els guardons que ha rebut l'humorista argentí i el reconeixement de la societat.
Els visitants que acudisquen a l'exposició “Quino. Mafalda i molt més” podran descarregar-se en els seus mòbils a través de codi QR àudios explicatius. A més, hi haurà un racó braille per a persones invident o amb visibilitat reduïda, i un apartat per als més menuts en el qual podràn realitzar diverses activitats.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme