GRUPO PLAZA

AUTOR DE 'Llarg camí llarg'

Marc Granell guanya el XXI Premi Jaume Fuster de l'AELC

L'acte d'entrega del guardó se celebrarà el divendres 4 de juny a les 19 30 hores a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València

5/05/2021 - 

VALÈNCIA (EP). L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) ha atorgat el XXI Premi Jaume Fuster al poeta i traductor Marc Granell (València, 1953) en reconeixement a "la qualitat de l'obra, la importància de la trajectòria i el compromís de l'autor".

La presidenta de l'associació, Bel Olid, va comunicar personalment la notícia a Granell, que assegura estar emocionat en ser un guardó atorgat "pels companys d'ofici", ha informat l'associació d'escriptors en un comunicat.

Granell, que va participar "activament en l'esclat cultural i literari dels anys 70 a València", és autor de poemaris com Llarg camí llarg (1977), que va ser Premi Vicent Andrés Estellés; Materials per a una mort meditada (1980), que li va meréixer un Premi Ausiàs March, i Exercici per a una veu (1981).

Les seues obres s'han traduït a diverses llengües i ell mateix ha fet versions d'escriptors europeus, a més de dedicar-se a la poesia infantil i a la crítica literària.

L'acte d'entrega del guardó se celebrarà el divendres 4 de juny a les 19 30 hores a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email