GRUPO PLAZA

el divendres 28 de gener

Ona Nua presenta el seu projecte recopilatori ‘Cant a l’amor’ en La Nau

27/01/2022 - 

VALÈNCIA. El Centre Cultural La Nau, a través del Vicerrectorat de Cultura, continua la seua programació amb una trobada molt especial aquesta setmana. L' artista Josep Pérez Escolà, més conegut com Ona Nua, visitarà La Nau divendres dia 28 de gener, a les 19 hores, per a presentar el seu projecte ‘Cant a l’amor’, un recopilatori de versions en valencià, castellà i anglés.

El cantant i artista Ona Nua, projecte amb el qual ha recorregut el territori valencià durant els últims anys, visitarà la Capella de la Sapiència en un acte que s'inscriu dins del cicle de ‘Músiques Urbanes’. ‘Cant a l’amor’ és un recopilatori de versions en valencià, castellà i anglés, encara que predomina el valencià, que la seua temàtica és l'amor en la seua expressió més àmplia: amor de parella, amor maternal, místic, físic, amor a l'art, etc. 

L'intèrpret versionarà temes de Lou Reed, Violeta Parra o Radiohead, entre altres. Josep Pérez Escolà treballa des de 2010 exclusivament en el món de l'art, de la música i del teatre. Ha sigut músic en directe, sobretot, bateria, guitarrista i corista, de diferents artistes com Òscar Briz, Carles Pastor, Aljub, Delado o Limbotheque. Pérez Escolà també ha compost diverses bandes sonores per a curtmetratges, documentals o anuncis publicitaris i, actualment, és secretari del Sindicat de la Música Valenciana.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas