GRUPO PLAZA

L’Ajuntament de Paiporta felicita 170 xiquetes, xiquets i persones majors del poble

14/04/2020 - 

VALÈNCIA. L’Ajuntament de Paiporta ha volgut estar al costat del veïnat del poble en aquests temps de confinament, especialment, amb aquelles persones a les quals se’ls fa més dur l’aïllament. Així, a través de la iniciativa de l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA, ha felicitat els aniversaris a totes aquelles persones menors de 12 anys i majors de 75 que ho han sol•licitat, amb l’enviament de vídeos personalitzats a càrrec d’artistes com Dani Miquel, Ramonets i la narradora Almudena Francés. En total, 159 xiquetes i xiquets i 11 famílies de persones majors han rebut els vídeos.

Per a rebre les felicitacions, aquelles persones interessades s’han de dirigir per correu electrònic a l’adreça aviva@paiporta.es indicant el nom de la criatura o la persona major, la data del seu aniversari i un telèfon de contacte. La campanya continua oberta i seguirà així mentre dure el període de confinament a causa de l’alerta sanitària pel coronavirus Covid.19.

En el cas dels més menuts i menudes, de la franja d’edat de 0 a 8 anys, ha estat el conta-cançons de l’Alcúdia, Dani Miquel, qui ha expressat els seus millors desitjos en dates tan especials, amb un missatge i una cançó per a cada xiquet o xiqueta. En el tram d’edat de 8 a 12 anys, els encarregats de felicitar han sigut els Ramonets, amb un missatge del seu cantant, Ferran, seguit d’altra cançó en la qual apareixen tots els membres de la banda.

Per a la gent major, la narradora Almudena Francés realitza una tasca de documentació d’acord amb la família per a saber més coses sobre la persona que compleix anys i, seguidament, la telefona i fa una xarradeta amb ella, expressant-li els millors desitjos i interessant-se pel seu estat de salut. A més, proporciona un vídeo amb imatges de la persona i una breu història de la seua vida, com a record d’un aniversari ben especial.

Amb aquesta iniciativa, AVIVA i l’Ajuntament de Paiporta volen donar una alegria a les xiquetes, xiques i persones majors del poble, que no poden juntar-se amb familiars, amics i amigues per a celebrar el dia més especial a causa de les restriccions a la mobilitat. El consistori i l’Agència de Promoció del Valencià animen a tota la ciutadania que compleix anys o que té un familiar que en compleix a sumar-s’hi.

 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme