GRUPO PLAZA

Paiporta s’adhereix al pla de gestió de medicaments a casa

7/04/2020 - 

VALÈNCIA.L’Ajuntamentde Paiporta s’ha adherit al procediment de sol•licitud de medicaments adomicili en el context de l’alerta sanitària pel coronavirus Covid-19, gràcies al qual les farmàcies paiportines repartiran medicaments a persones amb mobilitat reduïda, grups de risc, persones amb símptomes o grups més vulnerables a la infecció per la malaltia. 

Així, elconsistori informa a la població que pot dirigir-se al número de telèfon gratuït 900 362 236 per a demanar el servei de manera directa. També es poden adreçar als números d’atenció telefònica habilitats pel departament de Benestar Social (610 568 613 / 610 557 425), de 8 a 20 hores, de dilluns a diumenge, o al telèfon directe de l’Ajuntament, el 963 971 222, en horari de matí.

Amb aquesta mesura, el consistori se suma a la iniciativa de la Conselleria de SanitatUniversal i Salut Pública i el Consell Valencià de Col•legis de Farmacèuticsper a protegir a les persones vulnerables o que hagen desenvolupat la malaltia i constribuir a frenar els contagis

 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme