GRUPO PLAZA

Max en la categoria de millor espectacle musical

Pérez Garijo: "el Max a 'L'Aneguet Lleig' empeny a seguir amb la política decidida de suport al teatre"

26/04/2016 - 

VALÈNCIA. (VP/EP). La diputada de Teatres de al Diputació de València, Rosa Pérez Garijo, ha assegurat que el Premi Max aconseguit per l'espectacle L'Aneguet Lleig, d'Albena Teatre i el Centre Teatral Escalante, "suposa una victòria que ens servix i ens empeny a seguir amb la política decidida de suport a les produccions teatrals valencianes" des de la corporació provincial.

L'obra L'Aneguet Lleig, produïda per Albena Teatre i l'Escalante Centre Teatral, dependent de la Diputació de València, es va alçar ahir a la nit amb el Max en la categoria de millor espectacle musical en la cerimònia de lliurament dels premis de les arts escèniques, que s'ha fet al teatre Price de Madrid.

La XIX edició dels Premis Max, organitzats per la Fundació SGAE amb la col·laboració de l'Acadèmia de les Arts Escèniques, ha tingut un accent marcadament valencià. A més de la victòria de 'L'Aneguet Lleig', la companyia Ananda Dansa va guanyar set guardons per 'Pinoxxio' i Wichita Co. es va portar el de millor autor revelació per 'Nosotros no nos mataremos cono pistolas'.

Segons l'opinió de Pérez Garijo, el premi a 'L'Aneguet Lleig' ha estat una sorpresa. "Esta victòria ens servix i ens empeny a seguir amb la política decidida de suport a les produccions teatrals valencianes. La cultura ha de tindre inversió pública, tenint en compte que els seus resultats redunden en benefici de la societat", ha assenyalat este dimarts en un comunicat.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas