Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

amb le parody, cala vento, futuro terror o egosex, entre d'altres

Pops Marítims porta a La Mutant la música d'autora més vibrant

9/09/2020 - 

VALÈNCIA. Mentre els festivals de música iniciaven la seua lenta desescalada al començament de l'estiu, La Mutant es convertia en el primer espai de la ciutat que tornava a programar un certamen amb actuacions en directe. Aquell esdeveniment, el Tagomago Fest, va tindre una excel·lent acollida i va deixar clar que la música en viu també tenia el seu lloc en la nova normalitat. Per això, aquest cap de setmana, la sala del carrer Joan Verdaguer pujarà de nou els decibels amb un altre dels seus festivals de referència: Pops Marítims, que arriba a la quarta edició decidit a consolidar-se com la gran cita de la música d'autor i la diversitat sonora de València, i que de moment ha esgotat ja totes les entrades anticipades disponibles.

En les seues tres entregues anteriors, Pops Marítims va portar fins a l'escenari de La Mutant a artistas i formacions tan importants com Dorian Wood, Pony Bravo, Enric Montefusco o 121 db, amb menció especial per al fenomen Rosalía, que va formar part de la programació de 2017. En esta ocasió, el festival ha volgut explorar la relació entre les produccions culturals en les perifèries de l'Estat, i per això ha preparat un cartell amb procedències i influències diverses que es nodreixen a parts iguals dels folklores i la contemporaneïtat.

D'esta manera, entre el 11 i el 12 de setembre, els espectadors podran gaudir per primera vegada a València de la barreja de música popular i electrònica de Le Parody, els aires flamencs i orientals d’Amorante des d'Euskadi, la fusió post-punk, pop i garatge de Futuro Terror, el rock dels valencians Sierra Leona, el so entre clàssica, jazz i indie de Meritxell Neddermann o el trance jungle blues d’Egosex, tot això sense oblidar la presència d'artistes com Cala Vento, Soledad Vélez o la banda local Nomembers.

Des de l'organització de Pops Marítims s'assenyala que el festival “manté este 2020 les premisses ja anunciades en edicions anteriors: propostes qualificades i significatives en el context sociocultural, proximitat entre públic i artistes, i diversitat lingüística”. Un cartell seleccionat amb dedicació per apropar, en la majoria dels casos per primera vegada a la ciutat, sonoritats diverses, expressades i exposades d'una forma poc habitual. 

Para saber más

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email