GRUPO PLAZA

I cau la seua primera confirmació, Arón Piper

Pops Marítims reforça el seu cartell amb La Plata, Pongo o Sandra Monfort

24/08/2021 - 

VALÈNCIA. El festival Pops Marítims tanca el seu cartell amb la incorporació de quasi una desena d'artistes. També ha confirmat que finalment no tindrà lloc l'actuació de la seua primera confirmó, Arón Piper, que va avançar aquest diari. El festival ha proposat, els darrers anys, una programació musical de qualitat, d’artistes emergents i amb discursos que ens qüestionen allò establert, sempre des d’una mirada inclusiva, una mirada de gènere igualitària i una mirada atenta a la diversitat lingüística del nostre entorn. 

Si a la primera edició del Pops Marítims el públic va tindre l’oportunitat de gaudir de les dues propostes més premiades per la crítica musical, com ara Maria Arnal i Marcel Bagés, o el fenomen de Rosalía entre d’altres, a poc a poc es va consolidar el festival com un espai destinat per a les altres músiques transportant-nos al món de Dorian Wood, Pony Bravo o Anari, amb Enric Montefusco, Niña Coyote eta Chico Tornado i la darrera ens va acostar a la cruesa de les propostes més vibrants del panorama de les músiques indispensables com Egosex, Cala Vento o Futuro Terror. 

Ara per a l’edició 2021, el festival busca ser un esdeveniment reflexiu que desborde els límits de la música i ens aprope a altres geometries: repensar la nostra relació amb el públic, amb l’esfera social, amb els joves, amb l’entorn immediat dels Poblats Marítims, amb el sentit de la cultura i els festivals en plena crisi ecològica, sanitària, ambiental, social i econòmica. Ho farà de la part de Pongo, La Plata i Queralt Lahoz el 2 d'octubre; en un lloc diferent però el mateix dia, Laura Esparza i Carlos Esteban, Sandra Monfort i Caramelo; i el dia 3, Sebastián Cortés, Paranoid 1966 y Anouck The Band. Totes les actuacions tindran lloc en l'edifici Veles e Vents i en la seua esplanada, en La Marina de València. 

Cal destacar que per primera vegada el Pops Marítims fa la seva primera incursió a Alacant el 17 de setembre al recinte Muelle 12, on rere la cancel·lació del concert d’Aron, el festival pren força amb dos de les bandes valencianes amb més rellevància del circuit: El Diluvi i Smoking Souls. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas