GRUPO PLAZA

22 de febrer

Rocío Márquez debuta a les Arts amb ‘Visto en El Jueves’

18/02/2020 - 

VALÈNCIA. Rocío Márquez cantarà temes del seu últim àlbum Visto en El Jueves en el seu debut al Palau de les Arts dissabte que ve 22 de febrer a les 21.00 hores al Teatre Martín i Soler.

La ‘cantaora’, encimbellada per la premsa com la veu de la nova generació del ‘cante jondo’, protagonitza la segona sessió de ‘Les Arts és Flamenco’, el primer cicle que el centre d’arts dedica a aquest gènere, i que va inaugurar amb el reeixit concert de Diego el Cigala, amb totes les localitats esgotades el mes de desembre passat.

En Visto en El Jueves, la intèrpret de Huelva fa gala de la seua personalitat inquieta i de la seua enorme curiositat amb un repertori en el qual la bretxa entre el que és flamenc i el que no és flamenc, el ‘cante’ i la cançó, queda desdibuixada, amb cançons versionades de grans artistes, així com palos flamencs recreats.

Cançons de Bambino, Rocío Jurado, Paco Ibáñez, Concha Piquer, El Cabrero, Turronero, Pepe Marchena, José Menese i Manuel Vallejo es creuen i entremesclen amb serranes, ‘abandolaos’, fandangos, malaguenyes, rondenyes, peteneres, buleries, marianes, romanços i rumbes en el cinqué treball discogràfic de l’artista Rocío Márquez.

Després de prescindir de la guitarra en els seus dos projectes anteriors (‘Firmamento’ i ‘Diálogos de viejos y nuevos sones’), Rocío Márquez torna a l’instrument angular del flamenc de la mà de Canito. Entre els dos, i emparats per les percussions d’Agustín Diassera, assumeixen el repte d’esprémer les seues possibilitats expressives des dels paràmetres de naturalitat i senzillesa musical i transitant per una constant experimentació d’arranjaments i melodies.

Les entrades per a l’actuació de Rocío Márquez, així com per a la resta de concerts d’aquest cicle tenen un preu únic de 30 euros.

Noticias relacionadas

per mitjà d’OperaVision 

Les Arts ofereix en ‘streaming’ la seua producció de ‘Cendrillon’ 

Por  - 

Després de batre rècords de visionat amb ‘Madama Butterfly’, Les Arts proposa la divertida producció de Joan Font per al Centre de Perfeccionament. Amb la seua col·laboració amb Opera Vision, Les Arts continua amb el seu compromís per a acostar l’òpera a tots els públics, en aquest cas amb la tecnologia com a eina

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme