GRUPO PLAZA

ÚLTIMA OBRA DE L'AUTOR

Rodolf Sirera presenta 'Plagi' en l'Auditori de Torrent

30/01/2019 - 

VALÈNCIA. Rodolf Sirera presenta el seu últim text, Plagi, en l'Auditori de Torrent el pròxim divendres 1 de febrer a les vuit i mitja de la vesprada. 

La nova obra de l'autor serà portada a escena per primera vegada per la companyia valenciana Onitorincs. Sota la direcció de Rebeca Valls i Edison Valls, i interpretat per Diego Braguinsky, Silvia Valero i Jairo Carrasco, Ornitorincs proposa a l'espectador una visió especial sobre la situació actual entre homes i dones i les seues relacions, des del punt de vista particular de l'autor.


Plagi tracta principalment de la relació entre un escriptor i la seua alumna. Un home que s'aprofita de la seua condició per a enganyar i estafar a una dona que ha confiat en ell. És un joc teatral que incita a l'espectador a utilitzar la imaginació per a descobrir la veritat; una obra de suspens amb moltes línies d'acció: un escriptor que ha perdut la inspiració, una escriptora que es fa passar per periodista, una obra plagiada, policies i un segrest.

Noticias relacionadas

EN PRIMERA PERSONA

Rodolf Sirera torna a escena

Por  - 

Dos obres del dramaturg valencià, unides per un vincle, coincidixen a la cartellera de la ciutat en febrer: Trio al Rialto i El verí del teatre al Micalet

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas