GRUPO PLAZA

OFF ROMÀ

Sagunt a Escena continua la programació amb circ, teatre i música

5/08/2020 - 

VALÈNCIA. El festival Sagunt a Escena continua amb la programació amb una oferta molt variada d’espectacles de carrer i de sala. El 6 d’agost a les 20 hores arriba el circ a la pujada al castell amb la companyia Nostraxladamus i el seu espectacle ‘Al filo’, en el qual un guia de muntanya molt peculiar ens porta d’excursió. Amb la poca traça que té se submergirà en un frenesí de caigudes, entropessons i jocs acrobàtics. Un espectacle poètic ple d’humor i complicitat amb el públic. Un desafiament a la gravetat, caminar per la vora de l’abisme i trobar l’equilibri de la vida. 

El mateix dia però a les 22 hores i a l’auditori Joaquín Rodrigo, la companyia ‘A tiro hecho’ presentarà ‘Ingovernables’, dirigit per Carla Chillida i amb textos de Pepe Ruiz i Rafa Segura. És un homenatge a les que han lluitat per defensar el territori, l’horta, el dret a viure en pau. I a les que han perdut. A les que estan per vindre, i que ja hi arriben. I amb l’esperança que en un món sense pla B trobem eixides a la devastació depredadora del capital. Dedicat a totes les veïnes que lluiten per defensar el territori i protegir l’habitatge.

El divendres 7 d’agost a la Glorieta hi ha un altre espectacle de circ gratuït i per a públic familiar: es tracta d’‘El desig d’estar junts’ de la companyia La Finestra Nou Circ, en què set desconeguts arriben a un espai brut i abandonat. Són set éssers vius bastant diferents que comparteixen, no obstant això, un mateix llenguatge: el circ. A vegades, ens fan oblidar tot el que som capaços de fer junts. El desig d’estar junts.

I per a tancar la jornada, l’actuació a la pujada al castell a les 22.30 hores de Pantocrator. Ressona és un festival de música en directe als peus del teatre Romà amb propostes ben diferents i variades i amb la finalitat i els objectius de complementar i acostar el festival Sagunt a Escena a la ciutadania oferint actuacions musicals de primer nivell.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme