Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 8 de marzo y se habla de corrupción PAI Benimaclet covid-19 8m
GRUPO PLAZA

festival Serenates

Spanish Brass celebra el seu 30 aniversari en València

28/06/2019 - 

VALÈNCIA. (EP) La formació valenciana Spanish Brass oferirà el dissabte 29 de juny al claustre del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València a les 22.30 hores un concert en el festival Serenates que commemorarà el 30 aniversari del grup.

En el concert, els cinc músics del conjunt, Carlos Benetó Grau i Juanjo Serna Salvador (trompetes), Manuel Pérez Ortega (trompa), Indalecio Bonet Manrique (trombó) i Sergio Finca Quirós (tuba), interpretaran en la primera part l’ària de Les variacions Goldberg i el Preludi i fuga en do menor, BWV 549 de J. S. Bach, l’obertura de La forza del destino, de Giuseppe Verdi, el Quintet núm. 1, de Viktor Ewald, i Piaf Forever, un arranjament de Thierry Caens. 

En la segona part podrem escoltar tres milongas, El cafetín de Buenos Aires, de Mariano Mores, El día que me quieras, de Carlos Gardel, i Lluvia de estrellas, d’Osmar Maderna, així com Pentabrass, de Ramon Cardo, De Cai, de Pascual Piqueras, Chega de Saudade, d’A. C. Jobim, i The Sidewinder, de Lee Morgan.

L’any 1996, Spanish Brass obté el primer premi del 6é Concurs Internacional per a Quintets de Metall Ville de Narbonne (França), considerat el de més prestigi per a aquesta formació. A més d’haver participat en alguns dels festivals més importants del món, ha tocat en la gala dels Premis Príncep d’Astúries en 1995 i ha enregistrat la música de l’obra teatral La Fundación, de Buero Vallejo, per al Centro Dramático Nacional i la banda sonora de la pel·lícula Descongélate, de Félix Sabroso, per a la productora El Deseo. En 2017 va rebre el I Premi Bankia al Talent Musical en la Comunitat Valenciana i ha publicat vint-i-quatre treballs discogràfics.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email