GRUPO PLAZA

els dijous a la nit

'Tàp Zàping' torna a À Punt amb Ximo Rovira com a primer convidat

27/09/2023 - 

CASTELLÓ. El programa de la graella d'À Punt, Tàp Zàping torna en el format setmanal a la programació de dijous en prime tim, a partir de les 22 hores, amb Àlex Blanquer i Lluís Cascant. El primer convidat de la nova temporada serà el presentador Ximo Rovira que avançarà alguns detalls del nou magazín que ja prepara per al seu retorn a la cadena pública autonòmica.

El director del programa, Josep Pitarch, assenyala que per a l'equip del Tàp Zàping "és un repte tornar a l'horari que teníem en programes anteriors i amb periodicitat setmanal, el que implica que, dijous rere dijous, s'ha de mantindre un estàndard de qualitat molt alt, i de moment, estem molt il·lusionats amb el contingut que ja preparem".

En la taula d'actualitat trobarem Korah i Saray Cerro, també participen com a col·laboradors Pere Aznar i Pepa Cases, Esther Collado amb secció pròpia i la incorporació del còmic valencià Raúl Diego que s'estrena com a dinamitzador del públic del programa amb la intervenció més gamberra del programa.

"Estem preparant unes molt xules escenes amb els polifacètics presentadors que són per a nosaltres una eina que hem d'aprofitar" –explica Pitarch– "per això no faltaran esquetxos, imitacions, personatges fake i tot el que sabem que ajuda a passar una estona divertida als espectadors per a encarar el cap de setmana amb energia i riures, això sí fent el que hem fet sempre, analitzar l'actualitat social i política des d'un prisma desenfadat, perquè des de l'humor la vida es millor".

Com és habitual al Tàp Zàping cada setmana no faltarà la cançó adaptada més divertida que, per a encetar la temporada, farà un resum del que ens ha passat a l'estiu en clau d'humor.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas