GRUPO PLAZA

de categoria

València també pot ser la ciutat de l’amor

28/11/2017 - 

VALÈNCIA. Vols sorprendre a la teua parella? Vols passar una jornada romàntica i no saps on anar? No patisques, ací tens una guia d’activitats que sorprendran al teu amor sense haver d’anar-se’n a París o Roma. Perquè qualsevol excusa és bona per a fer plans en parella, qualsevol moment és bo per a demostrar que l’estimes, i qualsevol lloc pot ser romàntic si es compartix en bona companyia. Segurament molts coneixeu els llocs que vos propose, simplement no heu pensat que es poden convertir en vetlades romàntiques. I és una obvietat dir que si la persona en la qual compartiràs eixe moment d’intimitat no coneix el lloc en qüestió on la portes, o no espera una vetlada afectiva, funciona millor. El factor sorpresa és molt important, ara bé, si no hi ha amor, qualsevol pla pot acabar en desastre, això també cal tindre-ho en compte.


Visita al trinquet de Pelayo

En la majoria de casos esbalairàs a la teua parella quan la dugues al trinquet. Primer perquè no s’espera que enmig d’una illa d’edificis es trobe este recinte esportiu, i en segon lloc perquè s’ha quedat preciós després de la reforma que s’ha inaugurat recentment. A més el menjar és molt bo, i recórrer unes pedres que tenen quasi 150 anys d’història és magnífic. Si també t’animes a viure una partida de pilota en directe en l’escala, el vostre amor creixerà al ritme en què esquiveu les pilotades. 
Un passeig per l’Albufera

Passeig privat o passeig en grup, no importa, l’Albufera és un dels llocs més màgics de València. La pau, els colors, la fauna i la flora sense parangó ens conviden a enamorar-nos sense remei. Si, a més, la visita l’acompanyes amb un bon dinar o sopar al poble del Palmar, segur que torneu a casa volent-vos molt més encara. Podeu eixir des del port de Catarroja, l’embarcador de la carretera o des del poble del Palmar, sempre amb vistes magnífiques, i diuen que amb sort es poden vore flamencs en estes dates. 

Un lloc ple d’història i art

A la teua parella li agrada l’art i l’arquitectura,   aleshores el convent del Carme és el teu lloc, una meravella en ambdós sentits. A més la pau que es respira dins dels seus claustres convida a mirar-vos als ulls l’un de l’altre sense distraccions, en mode avió. I si també vos abellix de fer-vos una foto divertida en la casa del gat, o en el carrer dels colors, teniu un pla completet. L’entrada és gratuïta i amb un poc de sort trobes alguna exposició que et desperte la teua faceta de crític d’art. Pícnic en el parc de capçalera

Perquè no fer una picaeta a la vora d’un llac? El Parc de Capçalera t’oferix l’oportunitat de passejar, d’olorar natura i de seure junt a ànecs i cignes. Un pla perfecte si s’acompanya amb una cistella preparada amb algun entrepà i una ampolla de vi. 

Desdejunar en la platja

Aprofitar els dies de sol de la tardor per a anar a  vora mar, perquè la mar no és només per a l’estiu. Eixa sensació de poder passejar per la platja sense gent, un d’eixos dies plàcids climatològicament en la ciutat de València, és única. Si a més aprofites per a esmorzar o desdejunar en una terrassa amb vistes, el dia començarà de manera imbatible.  

Nit per a dos al cine 

El cine és un pla clàssic per a parelles, i en València hi ha un cine on el romanticisme és doble.  En els Cines d’Or a banda de vore dos pel·lícules en un cine d'aire “retro”, pots sopar i beure dins (pizza i vidre no). Així que sorprén la teua parella amb ració doble de cine acompanyada amb un soparet especial de “pa i porta”. Tirar-te pels tobogans del Gulliver

Els valencians de la ciutat amb fills estan farts d’anar al Gulliver, però segur que moltes parelles fa anys que no es llancen tobogan cap a avall pel gegant tombat. Tornar a sentir-se com un xiquet és possible, i si és en parella eixireu del parc agafadets de la mà com dos adolescents, que es miren amb llum als ulls. 

Jardí de les Hespèrides 

Este desconegut jardí és un xicotet edén en mig de la ciutat, ple de cítrics i d’escultures, l’olor de flor de taronger i la seua tranquil·litat vos encisaran. Passejar per un jardí desconegut com este, el D’Aiora o el de Monfort, et reconcilia amb la ciutat i et convida compatir en parella reflexions, pensaments i moments de qualitat. Posta de sol en la sabana

La sabana no és un llençol, encara que ambdues coses són romàntiques. A tir de pedra, la sabana africana té una recreació en el Bioparc de València. Ara que hi ha ofertes per a obtindre entrades a meitat preu, és bona ocasió per a passar el dia entre lèmurs, i acabar fent-se una cervesa mirant com el sol s’apaga per darrere de girafes, zebres i rinoceronts. 

Pla culinari

Per a acabar vos recomane que un dia aneu junts a algun mercat municipal, com el Mercat Central: cadascú pensa un plat i compra els ingredients pel seu compte. També podeu comprar coses ja fetes i jugar a què l’altre endevine qué és amb els ulls tancats. Per descomptat no pot faltar un poc de xocolata, uns ciris que il·luminen la taula i un bon cava valencià. Sense eixir de casa també es pot ser romàntic, en una ciutat com València que pot ser també la ciutat de l’amor. Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email