Està un poc apartat, i al mateix temps a pocs metres de restaurants notables com Kibo o Samsha. Està a mitjan camí entre el minimalisme i la cuina tradicional, i en el menjar ja s’observa que Andrés ha volgut fer un pas endavant, d’aquell Nostre que va sorprendre al costat del Mercat Central, a un Nostre menys quadriculat.
“Definiren la nostra cuina, ens encorsetaren, i plats que l’any passat no haguérem fet com el panipuri de salsa de caragols, ara és el nostre emblema”. Si tastes els seus plats més tradicionals com la pintada amb salsa petitòria o la daina (gamo) a la royal, pensaries que els ha cuinat un xef veterà, amant dels detalls i la carn de cacera. Però no, Andrés té 26 anys i una ambició enorme per fer de Nostre un restaurant indispensable. De moment, el viatge no ha fet més que començar.
L’inici
Sara Forner i Andrés Rengel es conegueren en la Mediterráneo Culinary Center, ell donava classes, ella es dedicava a la gestió i junts formen una parella enamorada que busca transcendir en el difícil hàbitat de l’alta gastronomia valenciana. Després de passar per les cuines de La Finca, El Celler de Can Roca i Arrea, Andrés va obrir el seu restaurant al costat del Mercat Central. “Al principi no volíem ser molt cars, ni molt diferents, anàvem amb el fre de mà posat. A més el local era xicotet, en dos altures i no podíem fer tot el que volíem, no podíem créixer”. Sara no estava en el restaurant inicial, però a poc a poc es va anar involucrant fins que decidiren fer el projecte junts. “Trobarem este local i ens hem embrutat les mans, hem fet la reforma nosaltres, les germanes d’Andrés han ajudat a pintar, els pares… era un lloc molt fosc”. Ara lluïx molt més elegant amb una rèplica de la nao Santa María també feta a mà presidint la barra, com a testimoni d’eixe viatge que han mamprés junts. Amb l’ajuda també de Nadia Abramova, cuinera que confecciona molts dels envinagrats i també els refrescos naturals com el d’hibiscos de camamil·la o timó i fenoll que podreu tastar allí.