GRUPO PLAZA

PROJECTE 'va de dona'

Viquimarató per a posar en valor a les dones esportistes en l'enciclopèdia online

20/02/2019 - 

VALÈNCIA. Amb motiu del dia internacional de la dona treballadora, es multipliquen els actes de les institucions per afavorir la visibilitat de les dones i xiquetes en molts camps, com l’esport.

I des que la Fundació Wikimedia va decidir que un dels seus eixos programàtics seria combatre l’escletxa de gènere en el coneixement global, la Viquipèdia s’ha convertit en un agent “important a l’hora de lluitar contra esta discriminació històrica”.

Així, la Federació de Pilota Valenciana i Amical Wikimedia "uneixen forces" en la realització d’una Viquimarató per la Dona i la Pilota Valenciana. 

El dissabte 23 de febrer els viquipedistes i els amants de l’esport faran una trobada-taller en el carrer de la pilota de Borbotó per a editar sobre esport en l’enciclopèdia online. Una activitat gratuïta i oberta al públic on qualsevol persona podrà aprendre a editar la Viquipèdia i ampliar informació sobre este esport.

Entre els participants hi haurà una combinació d’editors de la Viquipèdia, així com algunes de les pilotaris que han disputat competicions de pilota tant en l’àmbit local com a nivell internacional

Es pot participar al taller amb un ordinador portàtil o una tablet, i no és necessari tindre experiència prèvia.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email