Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

S'incorporaran 23 nous treballadors

Alzira aporta 250.000 euros més al Pla d'Ocupació Social

17/02/2021 - 

VALÈNCIA. L'Ajuntament d'Alzira ha aprovat una modificació de crèdit de 255.276,35 euros provinents de diverses partides per tal d'incorporar-los al Pla d'Ocupació Social Municipal covid-19, que es va posar en marxa l'estiu de 2020. Segons han explicat des del consistori, l'objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar l'accés al mercat de treball als desocupats que s'han vist afectats per la crisi sanitària.

En aquesta nova etapa del Pla, s'incorporaran un total de 23 persones entre qualificats i no qualificats per a un període de tres mesos, que podran ser prorrogables tres mesos més. Principalment, els llocs de treball que es cobriran es corresponen amb la neteja, desinfecció, control d'accessos i mesures de seguretat establertes amb motiu de la covid-19.

En total, amb aquestes noves incorporacions, l'administració local haurà ocupat des del passat mes d'agost 59 persones, amb un pressupost de més de 750.000 euros per a la contractació de persones que es troben desocupades a causa de la pandèmia. A més, des de l'ajuntament recorden que cal estar empadronat a Alzira almenys els tres anys anteriors a la presentació de la sol·licitud i ser major de 16 anys.

Pel que fa al Pla d'Ocupació social destinat a persones no qualificades, s'han incorporat 20 persones al consistori per dur a terme tasques de recepció, administració, manteniment, neteja i desinfecció, amb una inversió de 250.000 euros. Mentre que al mes de setembre es van incorporar 16 nous treballadors qualificats amb un pressupost de 250.000 euros més per a cobrir llocs de categoria d'oficial,

"Volem donar continuïtat a aquesta iniciativa amb la qual l'Ajuntament compta amb el treball els nostres veïns i veïnes per tal d'adaptar-se a les noves necessitats municipals en aquests moments complicats i d'incertesa", ha assenyalat el regidor d'Economia i Hisenda, Albert Furió. "És la nostra responsabilitat que ningú es quede arrere, el nostre repte és respondre a les necessitats de la nostra població, i al mateix temps reforçar els diferents departaments de l'Ajuntament", ha afegit.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email