Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

cadascun pot optar a un import màxim de 400 euros

Alzira ja ha abonat 900 ajudes a autònoms per valor de 325.000 euros

24/07/2020 - 

VALÈNCIA. L'Ajuntament d'Alzira ja ha abonat les ajudes a 923 treballadores i treballadors autònoms. La comissió de baremació ha revisat les sol·licituds i ha assignat la quantia estipulada segons els requisits de les bases de la convocatòria i el nombre de sol·licituds per a determinar la quantia per un import màxim de 400 euros.

Les 923 sol·licituds acceptades són el 83 % de les peticions presentades i el seu abonament suposa un total 324.067 euros. La resta de sol·licituds estan pendents de resoldre's per la comissió de baremació.

Cal recordar que la dotació d'aquestes ajudes amb fons propis de l'Ajuntament suposa un import global màxim de 400.000 euros. El seu objectiu és la reactivació econòmica en el municipi d'Alzira, i són de les primeres que es paguen amb l'objectiu de dinamitzar i impulsar l'economia local de manera immediata.

El regidor d'Hisenda, Albert Furió, ha manifestat que "gràcies a la celeritat en la gestió d'aquestes ajudes, la simplificació de la tramitació de les sol·licituds i l'agilitat en la resolució hem complit, en menys de dos mesos, el compromís del govern local de donar suport als nostres autònoms per a fer front a la complicada situació que travessen".

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email