Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

Alzira llança 2.000 bons per afavorir el comerç local

Aquesta iniciativa suposarà una injecció de liquidesa en l’economia local de més de 100.000 euros

25/06/2020 - 

VALÈNCIA. El Consell Assessor de Comerç d’Alzira ha aprovat el llançament de 2.000 bons de compra sota els lemes Jo compre a Alzira i Alzira és comerç. Aquests bons són targetes de pagament valorades en 50 euros, dels quals els ciutadans abonen 30 euros i l’Ajuntament 20 més, és a dir, els ciutadans pagaran 30 euros, i podran fer una despesa de 50. 

Segons ha informat el consistori, l’objectiu d’aquesta campanya que començarà al mes de setembre, és "ajudar a les famílies a remuntar la situació econòmica a causa de la Covid-19 i, alhora, impulsar i dinamitzar el comerç local, així com promoure els serveis associats a la targeta Alzira". 

Actualment, s’han associat més de 330 establiments a aquesta iniciativa, però des de l’ajuntament animen a nous comerços i servicis a sol·licitar la seua alta de forma gratuïta. L’emissió d’aquests 2.000 bons suposarà en total una injecció de liquidesa en l’economia local de més de 100.000 euros. Des del consistori d’Alzira anuncien que es podran comprar aquests bons a les dependències d’IDEA i al quiosc de Turisme a la Plaça Major 4 on s'instal·larà un terminal TPV exclusiu per a la seua venda. Es podran adquirir un màxim de 6 bons per persona per un import de 300 €.

“L'objectiu d’aquesta iniciativa és injectar recursos en l'economia local i, més concretament, en totes aquelles activitats obligades a tancar les seues portes a conseqüència de l'estat d'alarma o que han vist disminuïts els seus ingressos considerablement per aquesta pandèmia” ha assegurat l’Alcalde d’Alzira i regidor de Comerç, Diego Gómez.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email