GRUPO PLAZA

el 10 de novembre

Curt Creixent torna al MuVIM per debatre sobre l'oferta i la comunicació dels formats de poca duració

9/11/2017 - 

VALÈNCIA. Aquest divendres, 10 de novembre, el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM) serà escenari d’una nova edició de Curt Creixent, una trobada sobre el curtmetratge i la seua difusió a la Comunitat Valenciana que organitzen la Diputació de València, l’Institut Valencià de Cultura –a través de la direcció adjunta d’Audiovisuals i Cinematografia–, i la distribuïdora Some Like It Short.

Aquesta tercera edició de Curt Creixent està dedicada a una temàtica "clau" de l’audiovisual i la cultura: els seus públics. Participaran programadors dels principals festivals valencians i també de la televisió i els nous mitjans –com és el cas d’ÀPunt–, per tal de debatre sobre l’oferta i la comunicació dels formats del cinema més curt. Segons els organitzadors aquestes produccions audiovisuals de curta durada "estan guanyant, cada vegada més, una major quota de pantalla, alhora que estan contribuint a canviar els hàbits dels espectadors a través de les noves tecnologies".

Durant la jornada vespertina, els assistents podran gaudir d’una selecció d’obres premiades en diferents festivals, que s’acompanyaran dels comentaris dels seus responsables. Aquests compartiran les seues experiències personals i el treball amb els públics. Aquests festivals són La Cabina Festival Internacional de Mediometrajes de València, Festival Cinema Ciutadà Compromés-ACICOM i Cinema Jove Festival Internacional de València.

Curt creixent és una trobada sobre el curtmetratge i la seua difusió a la Comunitat Valenciana, que se celebra al MuVIM des de l’any 2015. Un dels seus objectius és "compartir experiències sobre com programar, promoure i gaudir dels curts, pensant especialment en els diferents públics i espectadors". La trobada també pretén "fomentar els contactes i les sinergies entre els professionals dels sectors audiovisuals, culturals i educatius valencians; donar a conèixer, a tots els públics, les ofertes i possibilitats de les obres audiovisuals de curta duració i reflectir el creixent potencial creatiu, industrial, social i cultural que té el curtmetratge a la nostra Comunitat".


Noticias relacionadas

'La idea de éxito' de Markel Redondo

Retrato fotografiado de la Comunitat a medio hacer

Por  - 

Del 3 de noviembre al 4 dei diciembre el Muvim acoge la exposición La idea de éxito, del fotógrafo Markel Redondo, ganador del proyecto Fragments de fotografía. En la muestra analiza como Castelló, València y Alicante avanzan hacia el éxito a través del urbanismo y la expansión de sus espacios, a través de explanadas, obras con principio pero sin final y aeropuertos inacabados

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme