Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 3 de marzo y se habla de coronavirus Fallas 2021 universidades vacuna covid-19
GRUPO PLAZA

9 D'OCTUBRE

El Consorci de Museus regalarà 4.000 catàlegs este cap de setmana

5/10/2016 - 

VALÈNCIA. El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana se suma a les activitats organitzades per la Generalitat amb motiu del  9 d'octubre regalant al públic catàlegs de les seues exposicions. Després de l'èxit del passat cap de setmana en què 3.376 persones van visitar el Centre del Carme i on es van repartir 2.500 publicacions, el Consorci de Museus ha decidit repetir la iniciativa per a este dissabte i diumenge sumant a Alacant i a Castelló.

Davall el lema #CulturaAccessible el Consorci de Museus regalarà 4.000 catàlegs entre els seus visitants amb l'objectiu d'acostar l'art a tots els públics. L'entitat museística té emmagatzemats milers de catàlegs d'exposicions anteriors als que no se'ls ha donat eixida, alguns en més de deu anys.

Segons el director del Consorci, José Luis Perez Pont “tal com marca l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana les institucions públiques han de promoure la participació de la ciutadania en la vida cultural com un dret bàsic. En compliment d'este dret des del Consorci de Museus ja hem posat en marxa el procés per a eliminar la tarifa d'entrada al Centre del Carme. Amb este objectiu també creem esta campanya, #CulturaAccessible, que iniciem per a celebrar el dia gran dels valencians i les valencianes i que repetirem en el futur en altres dates assenyalades”.

Participen en esta iniciativa, a més del Centre del Carme de València, el Museu de Belles Arts de Castelló, l'Espai d'Art Contemporani de Castelló (EACC) el Museu de Belles Arts Gravina d'Alacant (MUBAG) i el Museu d'Art Contemporani d'Alacant (MACA).

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email