GRUPO PLAZA

fins al 25 de febrer

El Grau de Castelló celebra una nova edició de les Jornades de la Galera

| 09/02/2024 | 1 min, 38 seg

CASTELLÓ. La Tinent alcalde del Grau de Castelló, Ester Giner, i la regidora de Turisme, Arantxa Miralles, promocionen les XIII Jornades Gastronòmiques de la Galera. Un esdeveniment que fins al pròxim 25 de febrer reunix en dotze restaurants del Grau els millors plats mariners elaborats amb galera.

Cadascun dels restaurants elabora menús en els quals l'ingredient estrela és la galera, acompanyada sempre d'altres productes locals. D'esta manera, els assistents poden conéixer i assaborir este producte tan característic del districte marítim de Castelló de la Plana. Els restaurants que participen en esta edició són Casa Lola, Casa Juanito, Casa Santiago, Taverna el Port, Restaurant Mediterrani, Ri&Co Restaurant, Això de Sancho, El Mirador del Port, La Balena, Nou Escull, Brisamar i L'Ona.

Este esdeveniment està enquadrat dins d'una sèrie de jornades que organitza GastroGrao en col·laboració amb el Patronat de Turisme i que busquen potenciar els productes mariners característics de la gastronomia castellonenca. Les altres dos jornades que se celebraran enguany són les V Jornades Gastronòmiques de Cuina Marinera, del 3 de febrer al 5 de març; i les Jornades Gastronòmiques del Polp i Sépia, del 17 de maig al 16 de juny.

Miralles ha explicat que “estes jornades són el primer dels molts esdeveniments gastronòmics que organitzarem al llarg de l'any amb el principal objectiu de posar en valor la nostra gastronomia local. Som coneixedors de la gran qualitat dels nostres productes i volem potenciar-los per a convertir-los en un atractiu turístic”.

Per part seua, Giner ha assegurat que “volem que el Grau compte amb una oferta turística atractiva durant tot l'any i jornades com estes ajuden al fet que així siga. Fer costat als nostres restaurants en la seua promoció de la gastronomia grauera és fonamental en esta labor de donar a conéixer les riqueses del districte marítim”.

next