GRUPO PLAZA

el 2 d'agost

El Piromusical de Peníscola tindrà com a banda sonora l'òpera 'l’Orfeo' de Monteverdi

1/08/2017 - 

VALÈNCIA. El Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola, organitzat per l'Institut Valencià de Cultura en col·laboració amb la Diputació de Castelló i l'Ajuntament de Peníscola celebra el dimecres 2 d'agost, a les 00:00 hores, en la platja Nord de Peníscola, el tradicional Piromusical que anuncia la celebració d'aquest festival que enguany celebra la seua edició número XXII.

Enguany i per segon any consecutiu, la pirotècnia encarregada és Pirotècnia Peñarroja de La Vall d'Uixó que ens oferirà un espectacle de títol 'La llum del Barroc, els orígens de l’òpera', la música triada és una selecció de l'òpera 'l’Orfeo' de Monteverdi, en el 450 aniversari del naixement del compositor.

Aquest espectacle piromusical que dóna pas cada any als concerts que componen el programa del festival reuneix en la platja Nord de Peníscola a més de 100.000 persones

Serà la segona vegada que la pirotècnia Peñarroja dispare aquest piromusical. Peñarroja ha dissenyat un espectacle de 20 minuts de duració en el qual se dispararan més de 525 quilos de pólvora entre la platja i la muralla de Peñíscola. Huit operaris han treballat durant 2 dies en el muntatge d’un Piromusical que conta amb més de 3.000 efectes pirotècnics. 

Deu concerts al Castell del Papa Luna i a l'Esglesia de Santa Maria

Després del Piromusical i l'actuació el dia 1 de la companyia Scura Spalts i el seu espectacle de carrer 'Angelets i dimoniets', a manera de presentació i invitació a tota la població als concerts del festival, en l'edició d'enguany es podrà disfrutar de deu concerts, nou al Castell del Papa Lluna i una a l’Església de Santa Maria. En aquests concerts estaca la presència de grans formacions nacionals i internacionals com La Dispersione, The Gondville Consort, Piacere dei Traversi o la Orquestra Barroca i capella antiga de Múrcia.

La venda d'entrades i la recollida d'invitacions per al concert gratuït del dia 8 d’agost serà en l'Oficina de Turisme de Peníscola (Passeig Marítim) en horari de 11:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores, i els dies de concert en el Castell del Papa Lluna de 21:00 a 22:30 hores.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas