GRUPO PLAZA

dijous 26 d'abril

El sector de la cultura organitza una jornada destinada a debatre la nova Llei de contractes

24/04/2018 - 

VALÈNCIA. L’AGCPV ha organitzat per a aquest dijous 26 d’abril una Jornada professional, amb el patrocini de l’Institut Valencià de Cultura, en la qual es pretén debatre sobre l’entrada en vigor de la Llei 9/2017 de 8 de novembre de Contractes del Sector Públic i la seua repercussió en l’àmbit cultural i artístic, tant per al sector públic com per al privat.

En la jornada, que tindrà lloc a l’edifici Rialto i al Centre Cultural La Nau de la ciutat de València, participaran Luis Manent, president de l'Associació d'Advocats de la Generalitat; Patricia Boix, lletrada major del Consell Jurídic Consultiu de la Generalitat Valenciana i Belen Gracia, Sotsdirectora General d’Organització i Coordinació de la Presidència de la Generalitat.

La inauguració estarà a càrrec del Secretari Autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona i el president de l’AGCPV, José Mª Bullón. El propi Bullón ha manifestat la seua satisfacció per l’èxit de la convocatòria, vist que la implantació de la nova llei “està causant molts dubtes entre els tècnics i tècniques de cultura i els propis interventors/es i secretaris/eres municipals, així com a les empreses, artistes, proveïdors, en allò que respecta als productes artístics, així com al procediment en els contractes de subministraments i serveis que afecten a les àrees de cultura, festes, i altres en les quals treballem”. Així mateix, ha volgut destacar “l’interés que ha despertat en el sector, vista la gran resposta quant al nombre d’inscrits, on estan representades àmpliament totes les sensibilitats vinculades a l’àmbit cultural, tant públic com privat”.

Aquesta jornada forma part de la voluntat de l’AGCPV de plantejar accions formatives adreçades als professionals de la cultura, en col·laboració directa amb l’IVC, el qual ha mostrat el seu suport per afavorir convocatòries d’aquestes característiques.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas