GRUPO PLAZA

el 8 de juny

El valencià Santiago Posteguillo, clau de la novel·la històrica, participarà en 'Literatura al Magnànim'

5/06/2017 - 

VALÈNCIA. L’escriptor Santiago Posteguillo serà el protagonista de la quarta entrega del cicle 'Literatura al Magnànim', el proper dijous 8 de juny, a les 19:00 hores, a la Sala del Fons Local de la Biblioteca Pública de València. La 'Literatura insòlita' és el tema escollit per l’autor valencià per a parlar amb el públic, els aficionats a la lectura i els seguidors que s’apropen a escoltar la xarrada i participar d’ella.

Posteguillo és el quart convidat de 'Literatura al Magnànim', cicle pel qual han passat ja Víctor del Árbol, Rosa Ribas i Care Santos. El proper 15 de juny, la escriptora Alicia Giménez Bartlett tancarà aquesta edició del cicle parlant de la 'Novela Negra: claves literarias y sociales'. Aquest cicle de 'Literatura al Magnànim' és una iniciativa organitzada per la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació que compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, a través de la Biblioteca Pública de València.

Una figura clau de la novel·la històrica

Santiago Posteguillo (València, 1967) és filòleg i doctor per la Universitat de València, a més de professor a la Universitat Jaume I de Castelló, on va dirigir l’Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades de la Comunitat Valenciana. Autor de més de setanta publicacions acadèmiques, allà pel 2006 es llançà a publicar la seua primera novel·la, 'Africanusel hijo del cónsul' (Ediciones B, 2006), la qual es va convertir en la primera part de la trilogia sobre Escipión el Africano, i que va continuar amb 'Las legiones malditas(Ediciones B, 2008) i 'La traición de Roma' (Ediciones B, 2009). Posteguillo, que es declara un apassionat de l’Antiga Roma des de ben menut, va continuar la seua producció literària amb una nova trilogia, centrada, en aquesta ocasió, en la figura de l’emperador romà Trajano, formada per 'Los asesinos del emperador' (Planeta, 2010), 'Circo Máximo' (Planeta, 2013) i 'La legión perdida' (Planeta, 2016).


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme