Hoy es 12 de mayo y se habla de coronavirus TOQUE DE QUEDA Mere ayudas covid vacuna covid-19
GRUPO PLAZA

pertanyents a la 39ena edició

La Diputació mostra les partitures i el CD del programa Retrobem la Nostra Música

4/10/2017 - 

VALÈNCIA. El diputat de Cultura, Xavier Rius, presenta aquest 5 d'octubre, en roda de premsa les partitures i el CD que es lliuraran a les societats musicals dintre el programa Retrobem la Nostra Música, el qual aquest any compleix la seua 39ena edició.

Junt al diputat Xavier Rius, estaran presents en aquest acte de presentació els assessors musicals Vicent J. Soler i Pablo Sánchez Torrella.

Les partitures corresponen als números del 66 al 70 de la col·lecció publicada per l'Àrea de Cultura de la Diputació per a les bandes de música. Mentre que els compositors de les peces seleccionades han estat Juan B. Meseguer, Hugo Martínez, Miguel E. de Tena, Pascual Martínez i Joan Manuel Gómez de Edeta.

El CD, que rebran les societats musicals que sol·liciten la seua participació en el programa Retrobem la Nostra Música, inclou un total de cinc peces interpretades pels guanyadors de cadascuna de les categories del Certamen Provincial de Bandes de l'any 2016, que varen ser la Sociedad Musical Santa Cecilia de Requena, la Unió Musical de Carlet, la Filharmònica Alcudiana, l'Agrupació Musical de Beneixida i la Lira Musical de Salem.


next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email