GRUPO PLAZA

el 18 d'abril

La mirada del mestre de Sueca en un original recull de textos: 'Fuster per a ociosos'

El periodista i escriptor Xavier Aliaga ha condensat la mirada única de Joan Fuster en una tria de fragments brillants com flamerades que arribarà a les llibreries el proper 18 d’abril

10/04/2017 - 

VALÈNCIA. El proper 18 d’abril arriba a les llibreries 'Fuster per a ociosos', una antologia de textos de Joan Fuster que el periodista i escriptor Xavier Aliaga ha elaborat per a Sembra Llibres. Concebuda còpia de fragments com flamerades, aquesta original tria de textos ofereix una visió integrada de l’obra del mestre de Sueca, ara que es commemora el 25è aniversari de la seua mort.

Aliaga ha realitzat una brillant tasca per condensar la mirada única que atresorava Fuster. Literatura, futbol, creació, festes, llengua, rock, poesia, país, joventut, pintura, filosofia o, per descomptat, política, conformen aquesta original antologia. La lucidesa granítica, la capacitat argumental, el verb punyent, el rigor insubornable, l’escepticisme militant i el domini precís de l’idioma, fins i tot en els textos aparentment més irrellevants, proporcionaran als lectors grans moments de glòria.

El llibre inclou unes suggeridores il·lustracions d’Aitana Carrasco, autora que ja ha aportat el seu talent a l’editorial en títols com el 'Llibre de les bèsties' de Ramon Llull i 'La metamorfosi' de Franz Kafka. Aquest dos llibres conformen, juntament amb 'Fuster per a ociosos', la sèrie de clàssics de Sembra, amb la qual es presenten grans obres de les nostres lletres ode la literatura universal amb una visió renovada i actual.

Aquesta antologia és la darrera novetat de primavera de Sembra. Estarà a l’abast dels lectors per al dia de Sant Jordi i per a la Fira del Llibre de València. El proper 23 d’abril se’n farà la primera presentació en el marc de la Fira, amb la participació de l’autor i de la il·lustradora, així com del músic i escriptor Xavi Sarrià.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme