Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

L'Ajuntament d'Alzira inverteix més de 60.000 euros en ajudes per a l'alimentació de menors

S'han atorgat 447 targetes que cobreixen a 606 xiquets i xiquetes de la ciutat

19/08/2020 - 

VALÈNCIA. La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alzira ha atorgat targetes per a l'alimentació infantil de 606 menors durant els darrers mesos de juliol i agost. Aquestes ajudes han suposat una despesa de 60.600 euros entre l'alumnat becat per la Conselleria amb la màxima puntuació i les famílies amb menors afectades per la crisi que es troben en expedient obert en Intervenció Familiar.

En total, el departament de Serveis Social ha dispensat 447 targetes a les famílies, que cobreixen els 606 menors. La inversió de més de 60.000 euros s'ha repartit en targetes mensuals de 50 euros per a cada xiquet o xiqueta.

Aquest programa s'ha posat en marxa amb les aportacions ciutadanes al Fons Solidari Som Alzira i amb el finançament de les partides corresponents a les activitats d'estiu de serveis socials que enguany no s'han pogut portar a terme per la Covid-19.

Segons ha explicat el consistori, "les ajudes es donen a les famílies mitjançant les Targetes de Compra d'Alimentació del supermercat Consum Alzira, cadena amb la qual s'inicia una col·laboració des de l'Àrea de Serveis Socials".

"La participació en el programa ha estat subjecta al compliment del compromís de responsabilitat que les famílies han signat amb Serveis Socials, i implica la revisió de la despesa corresponent amb productes de primera necessitat i aptes per a menors", argumenten des de l'ajuntament. 

"Es tracta d'un sistema transparent que dóna seguretat i confiança i a més ens assegura que les famílies fan un ús adequat i responsable de l'ajuda", manifesta la regidora de Serveis Socials, Marina Mir.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email