GRUPO PLAZA

21 de març

L'autora Carmen Posadas visita la seu de Fundació Cañada Blanch

13/03/2019 - 

VALÈNCIA. L'escriptora uruguaia-espanyola Carmen Posadas serà a la seu de Fundació Cañada Blanch (c / Jorge Juan, 4) el pròxim 21 de març a les 19:00 hores. Una activitat que s'emmarca dins de la programació conjunta de Casa Mediterráneo i Fundación Cañada Blanch en la seua aposta per l'impuls de la literatura i cultura entre els països de la conca mediterrània amb el cicle #LetrasdelMediterráneo.

Esta es una oportunitat per conèixer la vida i obra de l'autora de La mestra de titelles, que va començar la seva carrera literària en els anys 80, escrivint literatura infantil i juvenil. El 1986 va escriure el llibre d'entrevistes Escena improbable en col·laboració amb Lucrecia King-Hedinger. A partir de llavors no ha parat i ha anat alternant la publicació de contes amb la de novel·les, i també ha escrit guions de cinema i televisió, i dos assajos satírics. En total les seues obres han estat traduïdes a 24 idiomes.

A més, l'activitat conjunta de Casa Mediterráneo i Fundación Cañada Blanch seguirà amb una trobada amb l'escriptor Javier Reverte el pròxim 17 d'abril a les 19:30 hores al Paranimf de La Nau. Javier Reverte és un conegut escriptor, viatger i periodista, professió que ha exercit durant gairebé 30 anys. Tres dècades de vivències que aproparà als assistents, donant unes pinzellades també sobre la pròpia evolució del periodisme. El periodista aprofitarà l'ocasió per parlar també sobre els seus viatges, tal com es retraten al documental 'Imprescindibles: Javier Reverte, l'amic d'Ulisses', una producció de La 2 de RTVE que forma part d'una sèrie sobre personatges destacats de la cultura espanyola del segle XX.

 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas