GRUPO PLAZA

inversió de 145.000 euros

Llibres de Puri Mascarell, Elvira Lindo o Vicent Marco amplien els fons de les biblioteques de València

10/05/2023 - 

VALÈNCIA. La Regidoria d'Acció Cultural ha realitzat una nova adquisició de llibres que en uns dies estaran disponibles a les prestatgeries de les biblioteques municipals. Amb una inversió de 145.000 euros, l'Ajuntament ha incrementat els fons bibliogràfics de tota la xarxa de biblioteques que presten servici en els barris de la ciutat. Entre les novetats editorials, que hi ha de tots els gèneres, destaquen els llibres de narrativa.

L'adquisició comprén novel·la, poesia, literatura infantil i juvenil, o còmics. També s'ha dut a terme una compra específica per als clubs de lectura. En aquesta ocasió, el percentatge de llibres adquirits en llengua valenciana ha ascendit al 30% del total.

Entre els títols adquirits destaquen novel·les com El tablero de la Reina de Luis Zueco, El retrato de casada de Maggie O´Farrel, En la boca del lobo d'Elvira Lindo, Esclava de la libertad de Ildefonso Falcones, El año del desierto de Pedro Mairal, La desconocida de Rosa Montero, Mireia de Puri Mascarell, El dit de Déu de Raquel Ricart, 14 de abril de Paco Cerdá, Revolución de Arturo Pérez Reverte, Cómo no escribí nuestra historia de Elizabeth Benavent, o Todo va a mejorar d'Almudena Grandes”.

Respecte a altres gèneres, destaquen obres com a Hábitos atómicos de James Clear, Cómo cambiar la vida con Sorolla, de César Suárez, Esmorzars valencians de Vicent Marco, Jazz d'Àngels Gregori, La Joia interior d'Anna Llenas, L'última bruixa de Jara Santamaria, Notícia de la tribu. Antologia poètica de Marc Granell (poesia) o Bestiari dels monstres valencians de David Mateo. També s'han adquirit còmics, entre els quals es pot citar els exemplars de Historia del arte en cómic de Pedro Cifuentes.

Noticias relacionadas

cultura

Bibliotecas:  la Alejandría del siglo XXI

Por  - 

Las bibliotecas del futuro ya no serán estanterías con libros y cómics y largos pasillos en los que reina el silencio. Serán puntos de encuentro para la comunidad, adecuados a sus necesidades, en los que el contenido será importante, pero que tendrán vida propia

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme