GRUPO PLAZA

Piranya social es suma a la col·lecció Llavors en SEMBRA LLIBRES

Mariló Àlvarez convida a "mirar-se en el mirall de les aparences" en el seu nou llibre

3/03/2022 - 

VALÈNCIA. Piranya social és el segon títol que Sembra Llibres suma a la col·lecció Llavors en aquest 2022. En aquest cas, l’autora és Mariló Àlvarez, periodista i premidada escriptora que ja compta amb una trajectòria literària notable. El seu debut literari va donar-se l’any 2018 amb la publicació de la novel·la La primera onada i del recull de contes de ciència-ficció Relats d’un futur imperfecte. El 2020 va ser guardonada amb el Premi València Nova de Narrativa per La taxidermista d’emocions i, recentment, també ha estat guardonada amb el IX Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana per la novel·la Suïcidis S.A. A més a més, també ha publicat diversos relats i il·lustracions en revistes, diaris i suplements culturals. 

En la seua nova novel·la publicada per Sembra Llibres, Mariló Àlvarez convida a mirar-se en el mirall de les aparences amb la divertida història de l’Àlex, una jove descarada que no té por de prendre partit pel que creu. I que no tardarà a descobrir que els rols hi són per trencar-los

"La vida social a l’institut es divideix en tres grups: els peixos tropicals, les sardines i les piranyes. Els peixos tropicals són la classe alta d’aquest aquari. Són els que molen, els cool, els que van sempre a la moda. Els Marc de la vida, vaja. Les tristes sardinetes volen ser com ells en tot i els imiten tant com poden. A més de riure’ls les gràcies, com l’Albert i altres minions de la seva mena. L’últim grup de tots és el més petit: les piranyes. Aquestes fagociten qualsevol relació social mínimament normal que puguin encetar. Són maldestres i tímides, i tendeixen a ficar la pota quan busquen noves amistats. Sovint constitueixen el principal objectiu dels acudits dels peixos tropicals. Són els nerds, els geeks, els frikis... Soc jo". 

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme