GRUPO PLAZA

a través dE la música del Centre de Perfeccionament

'Matins a Les Arts' calma "la rivalitat" entre Mozart i Martín i Soler 

Este recital forma part del 'Marató Mozart', un projecte cultural entorn del geni de Salzburg

| 02/03/2023 | 1 min, 29 seg

VALÈNCIA (EP). Les Arts acollirà este pròxim diumenge, 5 de març, una nova sessió de 'Matins als Arts', dedicada a la figura de Wolfgang Amadeus Mozart i qui fora el seu rival en popularitat en l'època, el valencià Vicent Martín i Soler, segons informa la Generalitat. El públic podrà gaudir, a la Sala Principal, del talent dels artistes del Centre de Perfeccionament per un preu únic de 5 euros.

El programa d'esta matinée dominical inclou àries, duos i conjunts d'algunes òperes mozartianes com 'Lucio Silla', 'La clemenza di Tito', 'Bastien und Bastienne' o 'Idomeneo', a més de partitures de Martín i Soler o Domenico Cimarosa, també coetani del geni de Salzburg. El seu programa comprén un gran ventall d'activitats com a concerts, recitals, col·loquis, tallers i projeccions que es duran a terme, de manera deslocalitzada, des del 27 de febrer al 12 de març, per tota la geografia valenciana.

A més del Centre de Perfeccionament, participaran en esta marató altres agrupacions musicals del territori, com l'Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), els estudiants dels conservatoris superiors de València i Castelló de la Plana, els alumnes dels conservatoris professionals de València, Torrent i Requena, l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (OFUV) i els pianistes Carlos Apellániz, Claudio Carbó, José Songel i Juan Songel.

next