GRUPO PLAZA

NOU SENZILL

Platz fa una carrera contra l'ansietat en 'Estás tan raro'

El nou tema té lletres i composicions de Massad Kassab i va ser gravat a Casafont Estudio. La portada del senzill és una il·lustració de Julieta Kassab i les fotografies i el concepte gràfic van a càrrec d’Assad Kassab

| 10/02/2024 | 2 min, 9 seg

VALÈNCIA.. El quartet valencià de rock alternatiu Platz avança el seu segon àlbum d’estudi amb el senzill ‘Estás tan raro’, una cançó plena de potència que ens parla de com l’ansietat pot dominar la nostra vida. ‘Estás tan raro’, un tema de sonoritat indie i ecos d’himne generacional, s’acompanya d’un videoclip amb direcció i producció de LofMedia protagonitzat pels mateixos integrants del grup i amb la col·laboració de David Morata.

La cançó conta una situació extrema d’ansietat, un període d’estrès on sols vols fugir i deixes d’interessar-te per les coses que abans t’importaven, deixesde ser la persona que solies ser i no ets capaç ni de ficar-li solució al problema ni de vore el seu final”, expliquen Platz al voltant de la cançó que avança el seu segon disc. Prèviament a l’eixida d'‘Estás tan raro’, Platz han avançat a xarxes socials i plataformes dos singles més del seu nou disc, ‘Odio por odio’ i ‘Juanma’. El segon disc de Platz, Calprotectina, vorà la llum el pròxim 20 de febrer i s’estrenarà en directe a la sala Loco Club de València el divendres 1 de març, amb entrades ja a la venda.

Platz és un grup valencià de rock alternatiu format per Massad Kassab (veu i guitarra), Daniel Biot (bateria), Lucas Calpe (guitarra) i Izan Navarro (baix). Platz es va crear en el 2020, quan els seus integrants tenien a penes 15 anys. El seu primer treball va ser l’EP ‘Todo el mundo tiene sueño’, que ja els va permetre sonar en destacats programes de ràdio i fer una gira de concerts per sales, ahora que consolidaven la seua sonoritat indie, nodrida per influències molt diverses. Al 2023 preestrenen ‘Prochaska i Diclemente’, el seu primer treball de llarga durada, amb un concert a la sala Loco Club de València que va exhaurir totes les localitats disponibles. Amb Calprotectina (2024) Platz consoliden la seua aposta per una sonoritat pròpia i una contundència que creix a mesura que ho fa la trajectòria i l’experiència del grup.

next