GRUPO PLAZA

la diputada merche galí critica la "postura històrica" dels 'populars' de "marginar la costa"

El PSPV instarà a reprovar els eurodiputats del PP que van votar en contra del Corredor Mediterrani

17/05/2024 - 

CASTELLÓ. El PSPV-PSOE de la Diputació de Castelló portarà al ple una proposta per a reprovar els eurodiputats del PP que van votar en contra del finançament del Corredor Mediterrani. La diputada Merche Galí considera que aquesta posició "va en contra dels interessos econòmics de la província" i la qualifica "d'incomprensible", ja que suposa "un rebuig implícit al projecte de connexió ferroviària d'alta velocitat de la nostra indústria amb el cor d'Europa".

La proposta d'acord també instarà la Diputació a fer costat al Govern d'Espanya en la defensa dels interessos de Castelló i a posicionar-se a favor de completar les connexions intermodals amb el continent europeu. Des del PSPV, Galí destaca que l'executiu de Pedro Sánchez porta invertits més de 5.500 milions d'euros en el Corredor Mediterrani fins a la data.

El grup liderat per Samuel Falomir critica la postura històrica del PP "en contra del Corredor Mediterrani" i recorda que des d'Aznar i Rajoy "s'ha prioritzat la centralitat i marginat a les comunitats costaneres". "Confiem que Marta Barrachina vote a favor dels interessos de Castelló i demostre que li importa el futur de la nostra província, perquè ara com ara tot es queda en discursos carregats de floritures sense contingut ni reivindicació".

Una infraestructura clau

El Corredor Mediterrani és una infraestructura ferroviària fonamental per al desenvolupament econòmic de Castelló i la seua connexió amb Europa "perquè permetrà el transport eficient de mercaderies i passatgers i així impulsar el comerç, la indústria i el turisme a les nostres comarques". "El nostre compromís és continuar defensant tot allò que impulse l'economia i la generació de riquesa a la província", ha afirmat Merche Galí.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas