GRUPO PLAZA

es presentarà a la sala Matisse el 26 de gener

Sociologia Animal "colpeja la realitat" amb el seu àlbum 'Contrapoder Vol.2'

‘Contrapoder Vol.2’ ha estat enregistrat a Benetússer amb Loren D, que també ha portat a terme la mescla i el màster. Els temes del disc s’acompanyen de videolyrics i ja estan disponibles a Youtube. Tot el disc ja està disponible a les diferents plataformes d’escolta

11/01/2024 - 

VALÈNCIA.  El grup de música urbana Sociologia Animal arri- ba amb el seu quart disc d’estudi, ‘Contrapoder Vol.2’, una continuació necessària del seu anterior treball amb sis temes plens de reivindicació i que es presentarà en directe el proper 26 de gener a la sala Matisse de València. ‘Contrapoder Vol.2’ és un considerable salt endavant per al grup valencià, compost inicialment per Javi Cencillo i Joan Pascuet, després d’in- corporar a la DJ Jèssica Olcina als plats i a Daniel Spencer a la guitarra, a més de la cantant Paloma Navarro, ‘la Palo’, per als directes.

Dels sis temes de Contrapoder Vol.2’, dos ja s’havien avançat anteriorment com a senzills, ‘La nostra història’ i ‘Del Chill’, ambdós acompanyats per videoclips. En les quatre cançons noves, Sociologia Animal té espai per moure’s entre el rap més clàssic i contundent, com la tornada hardcore de
‘Toc toc’, i els ritmes més festius i alegres de ‘La partida’, on han comptat amb la col.laboració d’El Tio la Careta, amb la trompeta de Javier Expósito i el trombó de Sergio Tercero. A ‘Corredor del Mediterrani’, una cançó reivindicativa i nostàlgica, compten amb la col.laboració d’Acros, un referent del panorama underground català conegut pel seu compromís i lletres crítiques. ‘Gener’ arriba al moment just: un temps de reflexió i crisi, quan la vida ens sobrepassa.

Sociologia Animal és un grup de rap amb un important component social i polític que naix a València l’any 2018, de la mà de Javier Cen- cillo, ‘Renacencista’ (València, 1988), i Joan Pascuet, ‘el Pianista’ (Sant Sadurní d’Anoia, 1993). La bona acollida que van tindre ambdós MC en el panorama underground valencià va derivar en la publicació del seu primer àlbum,’Praxis’ al 2019. Sociologia Animal compta amb 3 discs enregistrats en només quatre anys i més de 30 cançons que consoliden un projecte en el qual han participat artistes comTesa, Malparlat, Frida, Pacifiko o Loren D. Van ser guanyadors del concurs Pàmpol Roig (Acampada Jove) i finalistes al concurs Engres- ca’t (Telecogresca) amb el seu directe àgil, potent i festiu que posa l’accent sobre qüestions socials, amb un pensament crític. Per a la preparació i gira del seu quart àlbum, ‘Contrapoder Vol. 2’, els dos cantants compten també amb Jèssica Olcina als plats i amb Daniel Spencer a la guitarra, a més de la cantant Paloma Navarro, “La Palo”, ex-membre del grup de rap feminista “Suquet de Rap”.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas