Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

interpretarà temes del seu últim treball, 'La ola oculta'

Sons electrònics i marimbes juganeres: L'Exotighost trasllada Sagunt al Tròpic

12/08/2020 - 

VALÈNCIA. Sons electrònics i marimbes juganeres convertiran el barri de Ciutat Vella de Sagunt en una jungla multicolor de la mà de L’Exotighost, la banda madrilenya que protagonitzarà el segon concert de la quarta edició del Ressona el pròxim divendres a les 21 hores. La formació, que interpretarà temes del seu últim treball La ola oculta, és una de les poques aproximacions que s’han fet a Espanya cap al gènere musical de l’exòtica.

El grup format per Javier Díaz Ena, Ricardo Moreno, Juan Pérez Marina, María Arranz, Vera Garrido, Javier Álvarez i José Salas genera tota una conspiració sonora sobre l’escenari amb un espectacle molt visual en el que el públic es veu enfonsat ràpidament. El gènere musical de l’exòtica, que va ser popular entre els anys 50 i 60, intentava evocar la musicalitat del Carib alhora que incloïa referències d’altres gèneres. L’Exotighost ha fet la seua aportació al gènere amb temes amb influències del dub o l’electrònica.

Les bandes Mausoleo i Pantocrator van inaugurar la setmana passada el festival amb dos directes que no s’oblidaran fàcilment. La primera banda en pujar a l’escenari va ser Mausoleo, que va desprendre l’essència del postpunk amb temes com Extraño, Paralelo, Altar o En el final, el seu últim single. La banda valenciana llançarà el seu primer àlbum en el mes de setembre.

Els següents en pujar a l’escenari van ser els membres de Pantocrator, que van convertir les pedres del Teatre Romà de Sagunt en una revetlla pop amb lletres llengudes i desbocades que parlaren d’amor i xarxes socials. La banda barcelonina va interpretar temes com No te puto pilles, Caballo de Troya, Calatrava o Pánfilo de Narváez, tema amb el qual la líder del grup, Marta Delmont, va demostrar el seu torrent de veu amb una història sobre ego i desamor.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email