GRUPO PLAZA

una convocatÒria "de transició" 

València destina 150.000 euros per a subvencionar programacions culturals en 2023

| 22/02/2023 | 1 min, 25 seg

VALÈNCIA (EP). La pròxima Junta de Govern Local aprovarà les bases de la convocatòria anual per a la concessió de subvencions a entitats sense ànim de lucre per a organitzar programacions i projectes culturals en 2023 a la ciutat de València, per import de 150.000 euros.

Segons ha indicat la regidora del ram, Glòria Tello, la de 2023 serà una convocatòria "de transició" més curta de la que és habitual, a conseqüència de les novetats normatives en el procediment de tramitació de les subvencions municipals, motiu pel qual les ajudes enguany "es concediran a projectes que es realitzen des de l'1 de gener fins al 31 d'octubre de 2023".

Tello ha aclarit que "esta circumstància no implicarà que es queden projectes sense subvencionar, ja que s'ha previst que la convocatòria per a l'any següent aculla els projectes desenvolupats des de l'1 de novembre de 2023 fins al 31 d'octubre de 2024, i comprendrà de nou un any sencer".

Respecte als criteris de valoració, no hi ha hagut canvis i es manté el factor de qualitat com a element definitori per a poder optar, així com l'impacte sociocultural i la visibilitat. A més, també es té en compte la trajectòria de les entitats organitzadores en el món de la cultura i el seu paper actiu com a dinamitzadores de la vida cultural de la ciutat.

next