GRUPO PLAZA

dijous 31 de juny

El Rector Peset acull la presentación d'un llibre col·lectiu sobre mediació intercultural

30/05/2018 - 

VALÈNCIA. Aquest dijous, a les 18:30 hores, te lloc a la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset, l’acte de presentació del llibre col·lectiu Mediación intercultural y gestión de la diversidad. Herramientas para la promoción (Tirant lo Blanch), editat per Albert Mora, professor de sociologia a la Universitat de València i investigador de l’Institut de Drets Humans. El llibre es configura com una guia per a totes aquelles persones que desitgen conéixer les principals claus del projecte de construcció de la interculturalitat des de l’exercici de la mediació i la promoció de drets.

La presentació correrà a càrrec del seu editor i de la directora general d’Inclusió Social de la Generalitat Valenciana, Inmaculada Carda, i comptarà amb la ponència central del professor Carlos Giménez, catedràtic d’antropologia social a la Universidad Autónoma de Madrid i director del Instituto de Derechos Humanos, Democracia, Cultura de Paz y No Violencia (DEMOSPAZ), que versarà sobre 'Interculturalidad, mediación y cultura de la paz: construyendo convivencia'. 

En el llibre, escriuen acadèmics i professionals especialment reconeguts en el camp de l’anàlisi de la multiculturalitat, la mediació intercultural i la gestió de conflictes. De la Universitat de València, participen la professora Ángeles Solanes, el professor Francisco Torres, el professor jubilat Joaquín García Roca, Javier de Lucas que prologa l’obra, i Albert Mora. També escriuen Carlos Giménez (de la Universidad Autónoma de Madrid), Mª José Aguilar i Daniel Buraschi (de la Universidad de Castilla la Mancha). El text es completa amb les aportacions de professionals de referència en el camp de la mediació i la integració intercultural com Margarita Oliver (Direcció General d’Inclusió Social), Sandra Souto, Isabel Leal, Juana Ruiz i Daniel Zaidam (mediadores i mediador intercultural) i Anna Zelno (consultora intercultural).

En l’edició del llibre col·labora la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana i, en la seua promoció, la Society for Intercultural Education Training and Research SIETAR-Espanya.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme