GRUPO PLAZA

del divendres 23 al diumenge 25 de febrer

La 3ª Fira de l'Edició Independent de València arranca este divendres en la Plaça de la Reina

| 21/02/2024 | 1 min, 15 seg

VALÈNCIA. La Fira de l’Edició Independent de València torna amb la seua tercera edició després de la seua suspensió el setembre passat. L'esdeveniment, organitzat per l'Associació d’Editorials Valencianes torna amb una edició que reunirà més de 40 expositors en la Plaça de la Reina entre el divendres 23 i el diumenge 25 de febrer.

Serà un magnífic espai on promoure la lectura, enfortir la difusió del llibre i fomentar la cultura, sobretot, la cultura escrita”, explica Àfrica Ramírez, presidenta de l'associació. La programació estarà integrada per més d'una vintena de propostes dirigides a tots els públics entre les quals es troben des de presentacions literàries dividides en blocs temàtics, fins a accions dirigides al públic infantil i familiar com per exemple contacontes, clown o teatre.

Serà entorn del centenar les firmes d'escriptors i il·lustradors les que donaran forma al calendari d'esta tercera edició de la Fira de l’Edició Independent. Com ha informat l'associació, esta edició busca afermar-se com un espai de “caràcter inclusiu de convivència entre editorials de qualsevol àmbit lingüístic i territorial, així com un enclavament de cooperació entre llibreters, llibreteres i professionals de la il·lustració”. A més d'editorials independents valencianes, també hi haurà presència de projectes de la resta de l'Estat, així com un especial interés en els fanzines i l'artesania.

next