GRUPO PLAZA

després del seu ajornament el setembre passat

La Fira de l'Edició Independent de València farà la seua 3ª edició en la Plaça de la Reina

| 11/02/2024 | 1 min, 27 seg

VALÈNCIA. La Fira de l’Edició Independent de València torna amb la seua tercera edició després de la seua suspensió el setembre passat. L'esdeveniment, organitzat per l'Associació d’Editorials del País Valencià va quedar suspés “problemes tècnics amb la instal·lació”, tal com va publicar este diari, a pocs dies de la seua celebració, una cita que ara torna amb una edició que espera reunir més de 40 expositors en la Plaça de la Reina els pròxims 23, 24 i 25 de febrer.

Serà un magnífic espai on promoure la lectura, enfortir la difusió del llibre i fomentar la cultura, sobretot, la cultura escrita”, explica Àfrica Ramírez, presidenta de l'AEPV, en un comunicat emés per l'entitat. La programació estarà integrada per més d'una vintena de propostes dirigides a tots els públics entre les quals es troben des de presentacions literàries dividides en blocs temàtics, fins a accions dirigides al públic infantil i familiar com per exemple contacontes, clown o teatre.

Serà entorn del centenar les firmes les que donaran forma al calendari d'esta tercera edició de la Fira de l’Edició Independent, que reuniran escriptors i il·lustradors. Tal com ha informat l'associació, esta edició busca afermar-se com un espai de “caràcter inclusiu de convivència entre editorials de qualsevol àmbit lingüístic i territorial, així com un enclavament de cooperació entre llibreters, llibreteres i professionals de la il·lustració”. A més d'editorials independents valencianes, també hi haurà presència de projectes de Madrid o Biscaia, així com un especial interés en els fanzines o l'artesania.

next