GRUPO PLAZA

16 de desembre

La Sala SGAE acomiada l'any amb el concert Paraules de dona

15/12/2021 - 

VALÈNCIA. La Sala SGAE Centre Cultural de València (Blanqueries, 6) acomiada la seua programació de 2021 amb un espectacle especial de poesia i veu en clau femenina, Paraules de dona. Serà el dijous 16 de desembre, a les 18 hores, i l'entrada és gratuïta, prèvia inscripció.

L'amor, la vida, la societat, la política, la mort, la por… Tot això sobrevola Paraules de dona, des de la feminitat, una feminitat massa sovint silenciada. Al llarg del recital s'escoltaran, en les veus de les cantants Ina Martí i Aitana Ferrer, poemes de Rosa Leveroni, Clementina Arderiu, Alfonsina Storni, Maria Josep Escrivà, Isabel Garcia i Canet, Maria Beneyto, Mireia Calafell, Maria Ibars o Caterina Albert, entre altres, acompanyades pel violoncel de Clara Dols i el piano d'Enric Murillo, compositor i director de l'espectacle. 

“Paraules de dona té el seu origen en un altre espectacle que vaig fer, fa ja al voltant de vint anys, amb els cantautors Paco Muñoz i Lluís Miquel, i l'actor Juli Mira, entorn de la poesia escrita en valencià des d'Ausiàs March fins llavors”, explica Enric Murillo, en referència al projecte Els nostres poetes. “En aquella ocasió, el repertori seleccionat va incloure una sola dona, Maria Beneyto, de manera que, aprofitant que en aquests moments em trobava treballant en la producció de les cantants Ina Martí i Aitana Ferrer, se'm va ocórrer articular un concert que servira per a reivindicar les dones tant des del punt de vista de la interpretació com de la creació. Aqueix és, en essència, el germen de Paraules de dona; encara que, després hi ha hagut un profund treball de cerca i composició de poemes, adaptació i orquestració de l'espectacle…”, afig. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme