Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

L’empresa de recollida de Xàtiva demana que no es diposite roba fins que passe l’Estat d’Alarma 

25/03/2020 - 

VALÈNCIA.L’empresa de recollida de residus tèxtils als contenidors de Càritas habilitats a Xàtiva ha demanat a la ciutadania que guarde aquesta roba a casa, i no la llance al dipòsit, almenys fins que finalitze l’Estat d’Alarma esdevingut per la crisi sanitària del Covid-19.

Segons exposen, aquesta demanda es deu a motius de seguretat tant per a la ciutadania de Xàtiva com per als treballadors de l’empresa, que estos dies realitza serveis mínims, amb la intenció de que no es propague el virus ja que aquest pot romandre alguns dies a la roba. Per aquest motiu s’apel·la a guardar a casa les donacions per a que tot allò que es vullga donar per tal de reutilitzar es mantinga en perfecte estat.

«Estem segurs de que amb l’esforç de totes i tots en poc de temps anem a poder frenar l’evolució del Covid-19 i tornarem a la vida normal, i en eixe moment t’agrairem més que mai que tornes a fer les teues donacions», han expressat en un comunicat.

Més de 60 tones en 2019

D’altra banda, Arropa Valencia ha fet públiques les dades de recollida de residus tèxtils del passat any 2019 en aquests contenidors de Càritas. En total van ser 60.454 quilograms de roba els arreplegats en els 9 dipòsits que hi ha repartits per Xàtiva.

Els mesos en que més donacions es van realitzar van ser maig (6.171 kg) i juliol (5.996 kg). La mitjana mensual d’arreplegada de tèxtil va ser de 5.037 quilograms, i en tots i cadascun dels mesos es van arreplegar almenys 3,5 tones de roba.

El contenidor en que més recollides es van produir va ser l’ubicat al carrer Abú Masaifa, seguit per el de l’Avinguda Ausiàs March i pel de l’Avinguda República Argentina. També s’han produït un gran nombre de donacions als contenidors de la Plaça Font dels Vinticinc Dolls i de la Plaça Pintor Tudela.

 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email