Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 25 de noviembre y se habla de EDUCACIÓN coronavirus curso 2020-21 ximo puig Mónica Oltra MERCADONA
GRUPO PLAZA

Algemesí injecta 135.000 euros en ajudes a empreses locals

El consistori ja ha resolt les primeres 225 subvencions destinades a empreses que es van veure obligades a tancar durant el confinament  

16/07/2020 - 

VALÈNCIA. L'Ajuntament d'Algemesí ha iniciat el pagament de les primeres ajudes a les empreses i autònoms de la ciutat que van haver de tancar al mes de març per la crisi sanitària. En la primera fase del programa municipal d'ajudes, el consistori ha concedit 225 subvencions de 600 euros, és a dir, un import total de 135.000 euros.

"En els pròxims dies esperem finalitzar els tràmits de la resta d'empreses que tenen dret a aquest pagament en la modalitat de la primera fase. Es tracta d'una sèrie d'ajudes que els serveis de promoció econòmica de l'ajuntament han treballat amb les associacions empresarials locals Empal i Acsa", han explicat des del consistori.

A més, hi ha una segona fase de subvencions a les quals poden acollir-se les empreses o autònoms que no es van veure obligades a tancar però han tingut una disminució en la facturació del 75%, entre altres consideracions. Aquestes ajudes es poden sol·licitar fins al 3 d'agost i seran d'entre 300 i 700 euros, segons les circumstàncies de facturació global.

La tercera modalitat que ofereix l'ajuntament són ajudes de 300 euros, que també es poden presentar fins al 3 d'agost, i que estan pensades per a empreses que van disminuir la seua facturació entre un 50% i un 75% durant l'estat d'alarma. El pressupost previst, inicialment, pel consistori per ajudes a empreses locals ascendeix als 767.000 euros.

La regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido, ha destacat "la voluntat de fer senzills els tràmits administratius i que les ajudes puguen arribar al major nombre possible d'empreses i autònoms d'Algemesí, per la qual cosa s'han establit tres categories per a atendre la major part de les situacions en aquesta crisi sanitària".

Una altra de les iniciatives que s'han posat en marxa arran la crisi sanitària és l'elaboració d'una guia comercial de la ciutat. En l'actualitat hi ha més de 200 locals registrats entre alimentació, comerç, perruqueria, estètica, i hostaleria.


Noticias relacionadas

el tintero

Solo nos quedan ellos

La semana pasada me di una vuelta por el barrio y percibí, una vez más, que el pequeño comercio, y especialmente el histórico, el heredado, es la última esperanza de un mundo que parece que desaparece, pero resiste.  

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email